Cubaanse Dansen

Een Avond van Cubaanse Passie en Cultuur

Stap binnen in de levendige wereld van Cuba tijdens ons unieke feest, waar passie en cultuur samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Decoratie: De ambiance begint bij de decoratie. We hebben de kleuren, de flair en de exotische details van Cuba naar jouw locatie gebracht. Verwacht tropische bloemen, levendige kleuren en authentieke accenten die de Cubaanse geest vangen.

Live Muziek: Laat je meevoeren door de onweerstaanbare ritmes van Cubaanse muziek. Onze live muzikanten brengen de zinderende klanken van salsa, son cubano en meer rechtstreeks naar je oren. Het is de soundtrack van een onvergetelijke avond vol beweging en emotie.

Eten: Verwen je smaakpapillen met de smaken van Cuba. Onze getalenteerde chef-koks bereiden authentieke Cubaanse gerechten, zoals ropa vieja, tostones en mojito's, die je een ware smaak van Cuba zullen geven.

Entertainment: Maak je klaar voor betoverend entertainment. Cubaanse dansers en danseressen zullen de dansvloer in vuur en vlam zetten met sensuele salsa- en opwindende rumba-optredens. Ze nemen je mee op een reis vol opwinding en passie.

Dit Cubaanse feest biedt de ideale gelegenheid om te dansen, te genieten van heerlijk eten en de rijke Cubaanse cultuur te vieren. Of het nu een privéfeest, een bedrijfsevenement of een speciale
elegenheid betreft, onze Cubaanse avond belooft een feestelijke en culturele ervaring te worden.

Bereid je voor op een avond vol smaak, muziek en dans terwijl we de magie van Cuba naar jou brengen. Voor boekingen en meer informatie, neem contact op via [jouw contactgegevens].

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Alle feesten op een rij: Leukste Themafeest

Feest bij ons of feest bij u: Onze locaties - event-locatie.nl

Cubaanse muziek en dans: cubaanse-muziek.nl

Cubaanse catering en drankjes: cubaanse-catering.nl

Foodtruck: cubaanse-foodtruck.nl

Complete Cubaanse feest: cubaansefeest.nlNeem contact met ons op - Boek een band bij ons

Chat met ons: chat link

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).